LINKS

      OUDERCONTACTEN

 

In de loop van de maand september worden alle ouders uitgenodigd op een klasvergadering.  De titularis zal dan informatie geven over leerboeken, methoden, afspraken, e.d.

Het eerste individueel oudercontact is voorzien net na het eerste rapport (oktober) 

Het tweede individueel oudercontact valt samen met het derde rapport (maart).  De exacte data vind je terug in het Prikbord en de kalender.

Voor ouders met kinderen in het zesde leerjaar is er een contact met de klastitularis i.v.m. de studiekeuze in de maand februari.

Op het einde van het schooljaar is er geen contact voorzien tenzij de leerkracht zelf de ouders uitnodigt of als de ouders dit expliciet vragen.

Voor de ouders van kleuters die instappen na de paasvakantie is er een oudercontact voorzien in de maand juni.   

 

Het is steeds mogelijk om in de loop van het jaar een afspraak te maken met de leerkracht van je kind.  Je kan een afspraak vragen via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (03/449 85 59).  Eventueel kan dit ook via de directie.  Bij haar kun je ook terecht om alle vragen of problemen omtrent je kind persoonlijk bespreken.

Om organisatorische redenen vragen wij je geen gesprek met de leerkracht te hebben, vlak vóór het belsignaal.

Найти современные Joomla 3 шаблоны и скачать.